Desembrood in je volle agenda

Desembrood met een lange rijstijd inpassen in je dagelijkse ritme is makkelijker dan je denkt. Ik werk bewust met degen op basis van weinig desem, niet alleen om het beste uit het graan te halen, maar ook uit je agenda! Je kunt het rijsproces altijd aanpassen aan je dagelijkse schema. Een drukke baan, late diensten en onregelmatige werktijden zijn hierdoor geen belemmering om te bakken.

agenda_brood.jpg

Hoe? Door gebruik te maken van een prachtige uitvinding: de koelkast. Tussen de gemiddeld 5-8 graden gaat het rijsproces door, alleen veel langzamer. Hierdoor ben je flexibel in wanneer je kneedt, opmaakt en bakt.

Tijdens de open workshops en de workshops In je eigen oven leer je alles over welke manieren er zijn. Of je nu ’s avonds wilt bakken voor de volgende dag of liever in de ochtend bakt; (bijna) alles is mogelijk…

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s