Naar de inhoud springen
Menu
In English
Home
Over Vincent
Over mij
Pizza Napoletana
Mijn gereedschap
Agenda
Workshops
Open workshops in de molen
Basisworkshop desembrood
Door met desem
Desem in Spanje
Desembrood in Galiciƫ (60plusendus)
Weekcursus in Galiciƫ (op maat)
In je eigen oven (workshops aan huis)
Basisworkshop desembrood
Door met desem
Pizza Suolo: desem-plaatpizza
Volkoren desembrood: graan in zijn puurste vorm
Masterclasses
Masterclass desem
Masterclass Pizza Napoletana
Referenties
Projecten
Desem pizzeria El Flaco
Trattoria Borgo d’Aneto
Cucina Casalinga
In de media
Workshop ervaringen
RECEPTEN
Desem
Brioche van het noorden
Bisciola: een alpiene panettone
Pain d’Amour met de nieuwe lavett
Desematelier: spierballendeeg met amandelen en abrikozen
Duizend bladeren met zoete desem, het recept!
Grasboter desem-galette met abrikozen
Al het andere
Siciliaans goud in Namur: Boulangerie Legrand
Clafoutis van Schoorlse duinbramen
Pesto Trapanese
Wonderbaarlijke walnootpasta met zilt goud van Texel
Cacio e Pepe
Panelle di ceci: Siciliaanse kikkererwt-beignets
Social Media
Instagram
Facebook
Desem Atelier
Contact
IMG_1734
Geplaatst door
vincentwolf89
on
oktober 24, 2018
Berichtnavigatie
Vorig bericht
Pain d’Amour met de nieuwe lavett
Plaats een reactie
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je:
Cookiebeleid
Reactie
Abonneren
Geabonneerd
cucinadellupo.wordpress.com
Meld mij aan
Heb je al een WordPress.com-account?
Nu inloggen.
cucinadellupo.wordpress.com
Aanpassen
Abonneren
Geabonneerd
Aanmelden
Inloggen
Korte link kopiƫren
Deze inhoud rapporteren
View post in Reader
Beheer abonnementen
Deze balk inklappen