Naar de inhoud springen

  • In English
  • Home
  • Over Vincent
    • Over mij
    • Pizza Napoletana
    • Mijn gereedschap
  • Agenda
  • Workshops
    • Open workshops in de molen
      • Basisworkshop desembrood
      • Door met desem
    • Desem in Spanje
      • Desembrood in Galicië (60plusendus)
      • Weekcursus in Galicië (op maat)
    • In je eigen oven (workshops aan huis)
      • Basisworkshop desembrood
      • Door met desem
      • Pizza Suolo: desem-plaatpizza
      • Volkoren desembrood: graan in zijn puurste vorm
    • Masterclasses
      • Masterclass desem
      • Masterclass Pizza Napoletana
  • Referenties
    • Projecten
      • Desem pizzeria El Flaco
      • Trattoria Borgo d’Aneto
      • Cucina Casalinga
    • In de media
    • Workshop ervaringen
  • RECEPTEN
    • Desem
      • Brioche van het noorden
      • Bisciola: een alpiene panettone
      • Pain d’Amour met de nieuwe lavett
      • Desematelier: spierballendeeg met amandelen en abrikozen
      • Duizend bladeren met zoete desem, het recept!
      • Grasboter desem-galette met abrikozen
    • Al het andere
      • Siciliaans goud in Namur: Boulangerie Legrand
      • Clafoutis van Schoorlse duinbramen
      • Pesto Trapanese
      • Wonderbaarlijke walnootpasta met zilt goud van Texel
      • Cacio e Pepe
      • Panelle di ceci: Siciliaanse kikkererwt-beignets
  • Social Media
    • Instagram
    • Facebook
    • Desem Atelier
  • Contact

Agenda

De (desem)planning voor komende maanden…

  • Basisworkshop Desembrood 
    • 17 december 2019
    • 21 januari 2020

 

 

Share this:

  • Twitter
  • Facebook

Vind ik leuk:

Like Laden...
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
Blog op WordPress.com.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid
%d bloggers liken dit: