Rubriek in delicious. magazine
Merijn Tol, een geweldig schrijfster en kok schreef een prachtig artikel in het oktobernummer (2018) van delicious. magazine. Zij schreef over mijn passie en samen integreerden we desem in haar recepten. Klik hier voor de losse editie!
In samenwerking met delicious. en Maalderij de Gouden Engel ontwikkelde ik een speciale workshop: de delicious. desemworkshop
Mijn versie van Napoletaanse Pizza: solo con lievito madre!
Column in De Betere Wereld
Vanaf 2017 schreef ik regelmatig een column voor De Betere Wereld. Deze verscheen in het magazine dat zowel online als bij verschillende winkels beschikbaar is.
- De Betere Wereld, februari-maart 2017
- De Betere Wereld, april-mei 2017
- De Betere Wereld, juni-juli 2017
- De Betere Wereld, oktober-november 2017
Artikelen
Slow Food Nederland schreef in het Magazine van maart 2015 een mooi artikel over waar de Mangiaria; Napolitaanse pizza’s, streekproducten en antieke aria’s!
Ook Ciao Tutti schreef een leuk artikel op hun inspirerende Italië-blog.