Open workshops in de bakkerij

De oven is nog warm, de bakker is toe aan zijn verdiende rust en bakkerij Raat in Alkmaar is voor een paar uur onze werkplaats. Tijdens deze workshops krijg je dezelfde (bak)handvatten als tijdens het concept “In je eigen oven” en “open workshops in de molen” maar nu werken we met een professionele stoomoven.

2

Je leert prachtig luchtig brood bakken met mijn desem, inmiddels meer dan vier jaar geleden gestart in de Italiaanse Dolomieten en onder andere actief in desempizzeria El Flaco. We werken uitsluitend met de biologische bloem die molenaar Vincent Kraan niet ver van de bakkerij op windkracht maalt in Maalderij de Gouden Engel. Na afloop van de workshop krijg je een deel van mijn desem en de receptuur om thuis verder te bakken.

IMG_1190

De workshops starten om 15.00 uur en duren tot ongeveer 19.00 uur. Tijdens de workshop geniet je van mijn desem-plaatpizza, een goed glas biologische wijn en natuurlijk is er koffie/thee.

IMG_0002.JPG

Data: de eerste workshop staat gepland op 8 april 2018, nadere data volgen!

Prijs: €65 per persoon

Maximaal aantal deelnemers: 8

Wil je meer informatie en/of inschrijven? Klik hier om contact met mij op te nemen.

Advertenties