Open workshops in de molen

Draaiende wieken, versgemalen biologische tarwe uit Noord-Holland, uitleg van de molenaar zelf en de kunst van desembrood of desempizza leren? Tijdens de open workshops krijg je dezelfde (bak)handvatten als tijdens het concept “In je eigen oven”, maar nu onder de wieken van een echte biologische korenmolen.

IMG-20171013-WA0001

In samenwerking met Maalderij de Gouden Engel vinden de workshops op de volgende data plaats:

  1. Basisworkshop desembrood:
    • donderdag 19 juli
    • donderdag 6 september
  2. Werken met verschillende granen:
    • dinsdag 7 augustus
  3. Gevuld desembrood:
    • nadere data volgen
  4. Pizza Suolo
    • zaterdag 25 augustus

 

IMG_1184

We werken bij iedere workshop met mijn desem, inmiddels meer dan vier jaar geleden gestart in de Italiaanse Dolomieten en onder andere actief in desempizzeria El Flaco. Na afloop van iedere workshop krijg je een deel van mijn desem.

De workshops beginnen om 17.00 uur en zijn inclusief diner in de molen. De workshops zijn direct te reserveren via de webshop van de Gouden Engel, er is plaats voor maximaal 8 personen.

 

 

 

Advertenties